Vattenavstängning torsdag 27 juli

Vattnet kommer att stängas av

nu på torsdag 27/7 mellan 9-15

och ni behöver därför se till att ni har vatten upptappat för dagens behov. Tänk på att tappa upp vatten så att ni kan tvätta er, laga mat och spola i toaletten.

Vi kommer att byta ut luftningstanken som har många år på nacken och vår förhoppning är att det skall lösa problemet med jorddoften. Vi kommer också att köra en extra klorering av pumpanläggningen och det kan finnas kvar en doft av klor i vattnet som försvinner efter urspolning och om trycket är dåligt i kranen behöver ni rengöra silarna.

Vid ev frågor kring avstängningen, vänligen kontakta Ingrid på 070-6472628

Vi vill också påminna om vår sida på Facebook eller vår hemsida www.odakravatten.se där det finns protokoll och provresultat. Här kan ni även lämna kommentarer och synpunkter på vattnet – alla observationer är välkomna!
Med vänlig hälsning

Styrelsen i Ödåkra vattenförening.

Lämna ett svar