Vattenavstängning & testresultat

Påminner om vattenavstängningen måndag 22 oktober kl 9-13.

Extra provtagning har gjorts och proverna visar ingen förändring i vattnet, utan tjänligt med anmärkning om järn och ammonium. Trolig orsak till doft och smak är att luftningsanläggningen inte fungerar som den skall. Detta kommer att åtgärdas.

För att kunna informera snabbt om avbrott eller om kvaliteten inte är som den skall behöver vi alla medlemmars epost eller mobilnummer. Skicka uppgifterna till info@odakravatten.se – meddela namn, adress, gärna fler epostadresser alternativt mobilnummer. Finns varken epost eller mobil – meddela Richard Tauvon på tel 0734348730.

2 thoughts on “Vattenavstängning & testresultat

  1. PatriciaSW skriver:

    Hej!
    Beror dessa problemen på borrningen på Svenska kakel?

Lämna ett svar